Routebeschrijving/Parkeren

Met de auto
#Komende van Rotterdam(A15)-Amsterdam(A12)-Utrecht(A12)-Arnhem(A325) gaat u bij het verlaten van de Waalbrug rechtdoor richting centrum.
Op de rotonde, Keizer Karelplein, neemt u de eerste afslag.
Vervolg punt 1.

#Komende van Malden-Mook-Venlo(N271) blijft u rechtdoor rijden richting centrum. Op de rotonde, Keizer Karelplein, neemt u de tweede afslag.
Vervolg punt 1.

#Komende van Den Bosch (A73) volgt u de borden richting centrum. Op de rotonde, Keizer Karelplein, neemt u de derde afslag.
Vervolg punt 1.

1. U bevindt zich nu op de Bissschop Hamerstraat en het Apollo Hotel bevindt zich aan uw linkerhand. Na ongeveer 40 meter volgt u de bocht naar links.
Het Apollo Hotel bevindt zich nu aan uw rechterhand, naast de Kijkshop.

Openbaar vervoer
# Komende van het centraal station steekt u het stationsplein en de daarvoor liggende straat over en loopt rechtdoor, u bevindt zich nu op de van Schaeck Mathonsingel. Loop rechtdoor tot de rotonde, Keizer Karelplein, en ga linksaf. U vervolgt u weg en op de hoek voorbij de ABN-AMRO Bank gaat u links. U bent nu op de Bisschop Hamerstraat. Het hotel ligt aan uw linkerhand, naast de Kijkshop.

PARKEREN
# Parkeergarage Keizer Karel, gelegen aan het Keizer Karelplein, bevindt zich op 100 meter van het hotel.
De kosten bedragen 12 Euro voor 24 uur.

# De fietsenstalling, open vanaf 08.00 uur en op zondag vanaf 12.00 uur, bevindt zich tegenover het hotel.
Een 24 uurs bewaakte fietsenstalling bevindt zich bij het centraal station waar u ook de mogelijkheid heeft een fiets te huren.